Loyalitet og mange skridt betaler sig

I Tæl Skridt kan det godt betale sig at tælle med i alle årets fire kampagner – for ud over nem motion og fællesskab med holdkammeraterne trækker vi lod om en loyalitetspræmie til en værdi af 50.000 kr. blandt alle hold, der har været med alle fire gange.

Det er anden gang i Tæl Skridts historie, at et hold bliver hædret med loyalitetspræmien på 50.000 kr. til en aktivitetsdag arrangeret af Dansk Firmaidrætsforbund. I år fandt præmien til Bornholm, hvor holdkaptajn Kristen Kyndesen fra Tæl Skridt holdet hos Bornholms Landbrug & Fødevarer blev glad og meget overrasket.

En fælles oplevelse
Holdkaptajn Kirsten Kyndesen, der er svine- og miljørådgiver hos Bornholms Landbrug & Fødevarer, er ikke i tvivl om, at præmien skal bruges til en fælles aktiv oplevelse for alle kollegerne på kontoret.

”Der har allerede været mange forslag fremme til, hvad vi kan finde på. Så vi glæder os til at komme i gang med at sammensætte dagen sammen med de gode folk fra Dansk Firmaidrætsforbund”, fortæller Kirsten Kyndesen. For selvom ikke alle kollegerne på kontoret har været med i Tæl Skridt, så skal præmien alligevel komme alle til gode. Det er de 15 holdkammerater fra Tæl Skridt holdet ikke i tvivl om.

Flere og flere har talt med
Tæl Skridt bølgen har stille og roligt sneget sig ind på kontoret på Rønnevej i Aakirkeby. ”Vi startede med at være 12 på holdet til den første kampagne i januar 2018, men til hver kampagne har vi fået en kollega mere med. Senest vores helt nye kollega, der nærmest blev tilmeldt årets sidste omgang Tæl Skridt på hendes første arbejdsdag”, fortæller en glad Kirsten og understreger, at det giver meget mere end blot motion at være med i Tæl Skridt.

”Vi får et dejligt fællesskab omkring det at tælle skridt, hvor vi hele tiden skal tjekke hinandens skridttællere for at følge med i, hvor langt holdkammeraten nu har gået. Enkelte af os bruger et kvarter af vores frokostpause på at få travet nogle skridt. Det giver luft til hovedet og gode snakke, mens vi traver afsted.”

Kollegerne på holdet er helt sikre på, at de skal være med igen i 2019. Her er planen, at de vil danne flere hold, så de kan få gang i mere indbyrdes konkurrence på kontoret. For lidt venlig konkurrence blandt kolleger kan vel aldrig skade?