HANDELSBETINGELSER

Kampagnedeltagelse
Prisen pr. deltager afhænger af, hvor mange kampagner den enkelte deltager har været med i indenfor det samme år. Priserne er eksl. moms: 80 kr., 60 kr., 20 kr. og gratis for den fjerde. Alle starter således med at koste 80 kr. i den første kampagne man deltager i, derefter koster den anden kampagne man deltager i 60 kr. osv.
Alle priser er eksl. moms. Se priser inkl. moms her.

Redigering af hold/deltagere
Du kan slette, rette og tilføje deltagere på dit/dine hold helt indtil tilmeldingen lukker og kampagnen er i gang.
Herefter er tilmeldingen bindende og det er ikke muligt at annullere hold eller deltagere, og vi tilbagebetaler ikke deltagergebyr. Heller ikke hvis du har betalt via EAN-nummer eller Betalingskode.

Bemærk: Prisstrukturen er knyttet til den enkeltes mailadresse og kan ikke overføres til en anden deltager.

Generelt om betaling
Vi opretter først fakturaer og betalingslink på dankort, når tilmeldingen er lukket og kampagnen er i gang, da vi først her kender den endelige fordeling af nye og tidligere deltagere på dit/dine hold.

Betalingstyper
Med kort eller netbank
Du kan betale med Dankort, Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron, JCB.
Du vil kunne finde betalingen under ”Din profil” når du er logget ind. Du vil ligeledes modtage en mail, når linket er klar.

Elektronisk faktura
Offentlige virksomheder kan betale deltagelsen med elektronisk faktura. Klik blot på ”elektronisk betaling”, når du kommer til betalingsmodulet. Du vil blive bedt om at oplyse EAN-nummer og evt. ordrenummer/rekvisitionsnummer samt referenceperson.

Faktura
Hvis du ikke har mulighed for at betale med kort eller EAN-faktura, kan vi sende dig en faktura. Fakturaen sendes pr. e-mail til den e-mail adresse, du har opgivet.

Behandling af personlige oplysninger
Dansk Firmaidræt gemmer kun de oplysninger, der er nødvendige for at gennemføre din bestilling – herunder navn, adresse, e-mail og hvilke varedata, som vedrører dig. For fortsat at kunne yde kundeservice opbevares denne information i en sikker database hos E-Opinion ApS. Alle købsoplysninger bliver behandlet strengt fortroligt og vil aldrig blive videregivet til tredjepart.

Dit navn og din e-mail er registreret i forbindelse med, at du er tilmeldt Tæl Skridt. Du vil i løbet af kampagnen og efter kampagnens afslutning modtage e-mails med informationer om Tæl Skridt. Du kan altid framelde dig disse e-mails.

Ejer
Dansk Firmaidræt
Storebæltsvej 11
5800 Nyborg
www.firmaidraet.dk
Tel: 65 31 65 66
E-mail: kontakt@firmaidraet.dk

Kontakt
E-mail: kontakt@taelskridt.dk Tel: 65 31 65 66
CVR: 29784515

0