DE GODE
TÆL SKRIDT-HISTORIER

Hvert år er hundredvis af arbejdspladser med i Tæl Skridt – fra Gedser til Skagen – og her på siden kan du læse deres Tæl Skridt-historie.

Vi vil elske at høre jeres historie. Lad os dele de gode historier og inspirere hinanden – udfyld formularen nederst på siden og få andre godt i gang.

Har I ikke en historie at dele endnu?
Vær med i næste Tæl Skridt-kampagne!

______     Tæl Skridt Inspiration  ______

De gode historier fra arbejdspladser

crossbridge logo 2021

Tæl Skridt-kampagnen giver socialt samvær mellem afdelingerne

“Vi plejer at deltage og deler gerne med hinanden, hvordan vi klarer skridtene både i godt og skidt vejr. Undervejs i kampagnen inviterede vi til en Voldvandring på Fredericia vold med en guide fra Visit Fredericia, der kunne fortælle os nogle historier undervejs. Vi sluttede af på toppen af det Hvide Vandtårn med udsigt udover hele byen, Lillebælt og Fyn. Tæl Skridt-kampagnen giver socialt samvær mellem afdelingerne, som jo kan bidrage til en god tone i det daglige virke også.”

KAB logo 2021

"Vi går for fællesskabet – ikke for skridtene"

"Der er ikke nogen tvivl om, at Tæl skridt kampagnen har givet en masse sjove snakke og smil på læben på tværs af KAB-fællesskabet. Noget der ikke sker så tit i en organisation, der er opdelt i en administration og drifts enheder."

studieservice kolding logo 2021

Team ViGårIgen

"I vores Microsoft Office Teamsgruppe blev der dagligt lagt tips op til, hvordan man kunne få flere skridt ind i sin hverdag, og motionsomregneren blev flittigt brugt i forbindelse med fx hårdt husarbejde og yoga."

gjern skole logo 2021

Tæl Skridt på Gjern Skole

"Da ugerne oprandt, mødte folk ind til en arbejdsplads med opfordringer til bevægelse. ”Hop 10 skridt” grinte vi meget af – det var adgangskravet for at komme på toilettet."

wihlborgs logo 2021

Wihlborgs & Tæl skridt kampagnen

"Vi er en virksomhed, som er spredt ud på mange lokationer og funktioner. Blandt deltagerne var vores køkkenpersonale, ejendomsinspektører og administrative medarbejdere, og initiativet skabte et fællesskab på tværs af hele organisationen."

midttrafik logo 202

Midttrafik & Tæl skridt

"Efter næsten et år med hjemmearbejde meget af tiden med manglende mulighed for at være sammen om noget i fysisk, så var Tæl Skridt et godt ”projekt”. Vi er nu blevet meget bedre til at få bevægelse ind i hverdagen. Vi heppede på hinanden og flere kolleger på holdet blev aktive og gik fra under 1.000 skridt dagligt til mellem 10-15.000 skridt dagligt."

______     Tæl Skridt Inspiration  ______

De gode historier fra
holdkaptajner & fighterhold

Under hver Tæl Skridt-kampagne indstilles holdkaptajner og hold, som gør noget ekstra for at få skridt på kontoen og dyrke sammenholdet.
Vi kårer ”den mest motiverende holdkaptajn” og ”fighterholdet” – lad dig inspirere af deres opfindsomme påfund og idéer!

Maria Ladegaard, Rambøll
Rambøll logo

Holdkaptajn Maria Ladegaard, Rambøll

Tæl Skridt 2 - 2021

Vi er et hold på 12, som Maria hver dag motiverer. Hun har oprettet en intern konkurrence med 7 prise, som præsenteres på et Award Show ugen efter tæl skridt stopper.
1. Bedste/sjoveste motivationsidé
Prisen går til en holdkammerat der har gjort lidt ekstra for at motivere sine holdkammerater.
2. Bedste/sjoveste billede eller video fra gåtur (eller anden aktivitet)
Prisen går til en kollega som har delt det bedste billede eller den bedste video fra sin indsamling af skridt.
3. Fighterprisen
Prisen går til en holdkammerat, der har ”kæmpet kampen”.
4. Kartoffelprisen
”Prisen” går til den holdkammerat, som har det laveste antal skridt på én dag og dermed er holdets største sofakartoffel.
5. Godt begyndt – prisen (afsløres allerede mandag den 26. april)
Prisen går til den holdkammerat som har givet den mest gas i den første kampagneuge
6. Højeste skridtantal på én dag
Prisen går til den holdkammerat der har flest skridt på én dag. Mere


7. Flest skridt
Prisen går til den holdkammerat, der har gået flest skridt samlet set.
Dertil skriver Maria til os hver dag. Hun har lavet både en facebookside, et teams site og bruger chatten på tæl skridt, så hun når du til alle.
Hun er også sød til at skrive, hvis vi ikke får noteret vores skridt, og rose os og motivere ved at sende oversigter med hvor meget vi har gået og hvordan vi er placeret blandt de andre hold i Rambøll.

Fighterhold MVJYL Racerkort fra Midt- og Vestjyllands Politi med holdkaptajn Preben Elvers Pedersen i spidsen

Tæl Skridt 2 - 2021

Som holdkaptajn på MVJYL Racerkort, kan jeg garantere, at vi i løbet af de seneste 14 dage har brudt en masse naturlove. Vi er en afdeling hvor skridttælleren, efter en almindelig arbejdsdag, kun når 2.000-3.000 skridt for mange af os. Alle 30 deltagere har i en blanding af både sol, vind, blæst, storm, vand, blod, sved og tåre trodset naturens kræfter.

Tæl Skridt har hjulpet MVJYL Racerkort med sammenhold ved, at skabe en simpel måde at kommunikere og registrere udfordringen på.

MVJYL Racerkort fra Midt
Tanja Vilhelmsen, Aarhus Universitet
Aarhus Universitet logo

Holdkaptajn Tanja Vilhelmsen, Aarhus Universitet

Tæl Skridt 1 - 2021

Tanja har løbende motiveret de 67 deltagere på tværs af 6 afdelinger til at få indtastet deres skridt, og hun uddeler præmier ikke bare til dem, der går flest skridt, men også til andre skæve placeringer. Hun har blandt andet sendt motiverende mails indeholdende fun-facts om holdes resultater.

Hvem havde f.eks. vidst, at 1.782.957 skridt svarer til mere end 1248 km eller længden af 10.400 store fodboldbaner eller 4.160.233 gennemsnitsagurker, hvis ikke Tanja havde gjort opmærksom på det? Tanja har virkelig holdt motivationen oppe i løbet af 2020 og ind i 2021, og hun fortjener et skulderklap for sin indsats.

Fighterhold Danske Fragtmænd Salg med Morten Andersen i spidsen

Tæl Skridt 1 - 2021

Fedt vi kom med i denne skønne kampagne. Det øger vores sammenholdet i vores salgsafdeling. Mig og mine to kollegaer stiller hver morgen vækkeuret til kl. 0530 og springer i tøjet for at nå en lang gå tur inden jobbet. Det har vi gjort hver dag under kampagnen, også i weekenden.
Det er endda på trods af sne, frost og blæst. Når gåturen er overstået skrives vi på holdet ved på SMS for at høre hvordan det er gået. Alle er vi enige om at det giver en lækker start og en god appetit på, hvad dagen må bringe.

Danske Fragtmænd Salg
Logo_Danske_Fragtmænd

______     Tæl Skridt Inspiration  ______

Vinderhold

I hver kampagne er der 40.000 skattefrie kroner på højkant – vinderne udtrækkes blandt alle hold, der i gennemsnit har gået 10.000 skridt i
8 ud af kampagnens 14 dage.

Hvad er jeres historie?

Udfyld felterne nedenfor og del jeres Tæl Skridt-historie med os.

Giv os dine bedste tips, sjoveste oplevelserne, skæve påfund – og inspirér andre arbejdspladser og kolleger.

Hvis I ikke har en historie at dele endnu, så tøv ikke med at deltage i næste Tæl Skridt-kampagne – de gode gå-oplevelser venter derude! 

question ribbon

0

tak!

Tusind tak for jeres
Tæl Skridt historie.

Vi vil så hurtigt som muligt få den online i Walk of fame.
Vi skriver til dig, når historien er synlig.

I mellemtiden kan du følge os på Facebook og Instagram, hvor vi poster spændende nyheder.