For mange er det en øjenåbner, hvor få skridt de går på en normal arbejdsdag.

Tæl Skridt er en landsdækkende kampagne, der handler om at få
mere bevægelse, socialt samvær, sundere vaner og lidt venlig
konkurrence ind i arbejdsdagen.

Kampagnen varer to uger hver gang, og på de to uger skal deltagerne forsøge at gå mindst 10.000 skridt om dagen. Alle hold, der i gennemsnit går de 10.000 skridt i 8 ud af kampagnens 14 dage, deltager i lodtrækningen om 25.000 kr.

Tæl Skridt er for alle på arbejdspladsen
Det er bevægelse uden omklædning og en let måde at starte de sunde vaner på Tæl Skridt-kampagnen indbyder både til konkurrencementalitet og holdånd, når kollegerne dyster med og mod hinanden på tværs af afdelinger og geografi.

Vi klarer alt det praktiske
I finder ikke en nemmere måde at få hele arbejdspladsen i gang med bevægelse og sunde vaner. Vi tager os af al administrationen, medarbejderne melder sig selv til her på kampagnesitet, og I får kampagnematerialer og gode kampagneværktøjer.

For mange er det en øjenåbner, hvor få skridt de går på en normal arbejdsdag. Særligt folk med stillesiddende jobs skal gøre en ekstra indsats for at nå op på 10.000 daglige skridt. Tæl Skridt-kampagnen giver
indblik i, hvad der skal til for at nå de 10.000 skridt og motivation til at få det gjort.

Tæl Skridt arrangeres af Dansk Firmaidræt i samarbejde med IT Heroes.

0

personer har deltaget i 2021

gruppe1
0

hold i 2021

Kort fortalt

Kampagnen kører 4 gange årligt og varer to uger hver gang.

Det handler om at gå 10.000 skridt om dagen i de to kampagneuger.

Alle hold, der i gennemsnit går 10.000 skridt i 8 ud af kampagnens 14 dage, deltager i lodtrækningen om hhv. 25.000 kr., 10.000 kr. og 5.000 kr. I skal være minimum tre personer på et hold – der er intet maksimum.

VIGTIGE DATOER I NÆSTE TÆL SKRIDT KAMPAGNE

MOTIVER DINE HOLDKAMMERATER MED PLAKATER, TILMELDINGSLISTER, GODE RÅD OG ANDET GODT.

Find materiale du kan downloade helt gratis her.

GODE GRUNDE TIL AT MELDE DIN ARBEJDSPLADS TIL TÆL SKRIDT

INDSEND SKRIDT MED MOBILEN

Du kan registrere dine daglige skridt fra mobiltelefonen. For at kunne indsende dine skridt pr. SMS, skal du have registreret dit mobilnummer i din profil. Det samme mobilnummer kan ikke bruges på flere deltagere. Hvis du sender skridt flere gange samme dag lægges tallene automatisk sammen på hjemmesiden. Skridtene bliver registreret på den dag, du sender dem. For at indsende skridt skal du: Sende en SMS med teksten TS efterfulgt af et mellemrum og antallet af skridt. Beskeden sendes til: 1272

Har du stadig spørgsmål?

Se de mest stillede spørgsmål og svar her!

HåndmMobil

HVORFOR SKAL MAN DELTAGE I TÆL SKRIDT?

Læs om tidligere deltagers oplevelser

Karina

Jeg deltager i Tæl Skridt, fordi det giver mig et rigtig godt boost 4 gange om året. De dårlige vaner kan hurtigt komme i en travl hverdag, men så kommer der en hilsen fra Tæl Skridt om, at nu går den nye kampagne snart i gang igen – og så er det bare med at få tilmeldt sig og få snøret skoene.

KARINA JØRGENSEN

-

SELVSTÆNDIG

rike

Tæl Skridt har været en måde for mig at blive opmærksom mit daglige aktivitetsniveau. Definitionen på min sundhed er baseret ud fra psykisk og fysisk velbefindende, og her har Tæl Skridt bidraget til at jeg har fået mere balance i min hverdag.

MARIE-LOUISE GREGERSEN

-

INFRASTRUKTURKOORDINATOR

heidi

Jeg har deltaget i Tæl Skridt, fordi det er en rigtig god kampagne med fokus på at nå de 10.000 skridt i hverdagen. Jeg har selv et stillesiddende arbejde, så det har været en rigtig god øjenåbner for mig, i forhold til hvor få skridt, jeg faktisk får gået. Alle uanset alder, kropstype, erhverv osv. kan være med. Det er det, der er så tiltalende ved det. Det er ligeledes noget man kan være fælles om med sine kolleger, venner og familie.

HEIDI B STORM

-

LÆGESEKRETÆR

0