Sæt gang i Kommunen

Stadig flere kommuner prioriterer medarbejdernes sundhed og trivsel og indfører spændende tiltag, som både gør arbejdspladsen attraktiv for potentielle nye medarbejdere, og samtidig øger den fysiske og mentale sundhed.
Ifølge undersøgelser kan et målrettet fokus på en sundere arbejdsplads nemlig reducere sygefraværet, fastholde medarbejderne og ikke mindst booste effektiviteten. Sunde og glade medarbejdere trives og arbejder bedre.
Tæl Skridt kampagnen har det hele – øget fokus på bevægelse i løbet af arbejdsdagen, socialt samvær og venlig konkurrence. Det er både motiverende og inkluderende – alle kan være med.

Vi har gjort det nemt for kommunen at være med i Tæl Skridt. Tæl Skridt er en kampagne, der kan få gang i alle typer af ansatte. Det kræver hverken omklædning, høje kondital eller stor planlægning.

1) Det skal kommunen gøre

*SammenholdsID giver kommunen et overblik over alle hold der tilmelder sig fra Kommunen. Her fremgår blandt andet statistikker for både deltagere og hold, og I kan løbende følge stillingen i de 14 dage kampagnen varer.

2) Det gør Tæl Skridt-teamet

Dit første skridt - Sæt i gang

Tag kontakt til Tæl Skridt-teamet – vi hjælper jer godt i gang!

0