Gå med i uge 41

Uge 41 er Arbejdspladsernes Motionsuge, og Tæl Skridt er med. Der er mange måder at bevæge sig på, og det vigtigste er, at vi gør det sammen. Når vi er aktive sammen, styrker vi de sociale relationer.

I Tæl Skridt markerer vi motionsugen med fokus på de meningsfulde gåture sammen med andre. Naturen er det stærkeste møderum, vi har – her møder vi hinanden ligeværdigt, vi går skulder ved skulder, og vi har det samme udgangspunkt – derfor føler vi os mere forbundet. Der er natur i alt, og har du ikke lige en skov at gå tur i, så er grønne pletter i bymiljøet eller blot det at kigge op i himlen også natur.

Vil du være med? Så kom ud at gå sammen med mindst én anden person i uge 41 – gerne hver dag.

Du kan i hele uge 41 registrere dine gåture her på siden og være med i lodtrækningen om præmier, der gør gåturen med kollegerne endnu bedre. Jo flere gåture du registrerer, des flere lodder får du i lodtrækningspuljen. 😊

Vi kontakter vinderne direkte pr. e-mail fredag d. 14. oktober.

REGISTRÈR DIN GÅTUR
Indtast din mail og tryk på knappen for at registrere din gåtur. Jo flere gåture du registrerer, des flere lodder får du i præmiepuljen.

KOM TIL GRATIS WEBINARER

Tirsdag d. 11. oktober sætter vi ekstra ind med to spændende oplæg, hvor du kan blive inspireret til at bruge gåture i din arbejdsdag til at styrke henholdsvis møder og samtaler. Oplæggene foregår online på Teams, og det er gratis at deltage. Tilmeld dig webinarerne herunder.

Gående møder

ved professionel walker Heidi Møller

Heidi billede

.

Heidi gør dig klogere på,
hvorfor gående møder er oplagte og giver konkrete råd til at komme i gang med og planlægge gående møder.

Naturen som samtalerum

ved ledelsesrådgiver Erik Harr

erik billede

.

Erik fortæller dig hvordan du kan
inddrage naturen i dit arbejdsliv, og hvordan gåturen kan bruges som ramme for udviklende samtaler. Du får forskellige redskaber til at blive bedre til at fortælle, lytte og have en konstruktiv dialog; noget vi alle sammen kan blive bedre til. Og som kan bruges i din hverdag.

Uge 41 er spækket med konkurrencer

Følg med på Tæl Skridts Facebook, hvor vi alle hverdage i uge 41 udlodder præmier
blandt jer der deltager i vores konkurrencer.

0